Online en offline werken aan een succesvol team

De samenwerking tussen Buro Heron en Teamwise is een unieke combinatie van online en offline leren en presteren. We stellen teams in staat om slimmer samen te werken. Om gave, waardevolle en goede dingen te doen met focus op het resultaat. Succesvolle teams werken vanuit vertrouwen, durven zich kwetsbaar op te stellen en helpen elkaar om waarde toe te voegen richting klanten en collega’s.

We bieden een combinatie van online collaboration, e-learnings en learning bites in een veilige afgeschermde en gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarnaast dagen we het team uit in accountability teamsessies en high impact trainingen om vanuit openheid en vertrouwen effectief samen te werken aan resultaat.

Online je team versterken met Teamwise

Teamwise is de digitale tool voor teamwork met impact.
Onze missie is om teams te helpen slimmer te werken en slimmer te worden.
Met onze online tools, offline partners en wetenschappelijke onderbouwing zorgen we voor steeds weer nieuwe inzichten.  Zodat je organisatie voorop gaat lopen – en dat ook blijft doen.

Buro Heron bouwt mee aan een succesvol team

Maak het vuurtje los in je team, bouw aan vertrouwen, geef elkaar feedback en neem verantwoordelijkheid voor jouw aandeel. Vanuit de kracht van teamsamenwerking breng je focus aan en kun je klanten aan je binden. Buro Heron zorgt voor succesvolle teamsamenwerking. De aanpak is geheel op maat en toegespitst op de behoefte van het team en ieders rol daarin.

1
2
3
4
5
6
7
1
  1. Communicatie

Vergroot je onderlinge BEGRIP voor elkaar. In het goede offline gesprek, maar ook in slimme online communicatie. Gebruik de gestructureerde tijdlijn voor je team(s) of de chat voor de snelle afstemming onderling.

2

2. Doelen en Feed Forward

Geef RICHTING met je team, door doelen te stellen en samen te werken aan open en eerlijke feed forward. Regelmatig kijken wat er goed gaat en waar de kansen voor nog beter liggen.

3

3. Collegiale Coaching

Wordt sterker als TEAM door elkaars buddy te zijn. Kijk mee met je collega en houd elkaar bij de les. Zo blijf je elkaar scherp houden om te leren. Terwijl het werk gewoon door gaat word je de waan van de dag steeds beter de baas.

4

4. Nudges en E-learning

Maar het platform helpt je ook om te blijven LEREN. Onze bot Teammie blijft jou en je team prikkelen met tips, tricks, e-learnings en stevige vragen. Dit biedt handvaten voor het juiste gesprek en vergroot je skills omdat gesprek te voeren.

5

5. Complimenten

Deel complimenten, likes en votes uit aan je collega’s. Hier mee geef je waardering en ERKENNING aan elkaars expertise en inzet. Al in een paar klikken per dag.

6

6. Zicht op Effort en Gedrag

Jouw groeidashboard brengt het SUCCES van jezelf en je team in kaart. Het houd bij hoe actief je bent, hoe je je voelt, wat de teamscore is van teams, van wie je welke reviews hebt gehad op je doelen en resultaten en welke learnings je hebt afgerond.

7

7. Datadriven evaluatie

Door de challenge digitaal te borgen en te volgen kunnen we aan de hand van echte data zien hoe ver het team is gekomen. In hoeverre doelen en daden overeen zijn gekomen en welke AMBITIES het team voor de toekomst heeft.